Mijn naam is Annemarie Manders, oprichtster van Beleef het feest. Als kind en tiener keek ik altijd uit naar feestjes. Voornamelijk de kinderfeestjes van mijzelf, van mijn vriendjes, maar ook van mijn broertjes. Wij speelden dan leuke spellen en liepen spannende speurtochten. Het kon niet gek genoeg.

Toen ik 16 jaar was, ben ik leiding bij Jong Nederland Kronenberg geworden. Daar heb ik één van mijn passies gevonden: spelletjes verzinnen en ontwerpen en dit dan samen met de kinderen beleven. Ik doe dit dan ook nog steeds met veel plezier. Mijn tweede passie is taarten bakken. Ik heb dan ook al vele fondanttaarten voor tevreden vrienden en kennissen mogen maken. Voor verjaardagen, maar ook bruidstaarten!

Spellen verzinnen en activiteiten begeleiden gaat mij, met een diploma sociaal pedagogische werk (SPW) en specialisatie activiteitenbegeleiding, goed af. Met mijn diploma op zak heb ik ook lange tijd met veel plezier in de verstandelijk gehandicapten zorg gewerkt. Maar door de jaren heen werd het steeds minder tijd voor de activiteiten en werd het meer zorg. Vandaar dat ik nu weer richt op wat ik het liefste doe: activiteiten begeleiden en er een feestje van maken!

Beleef het feest
Brouwerstraat 5
5975 XD Sevenum

E info@beleefhetfeest.nl
T 06-15417934