Logo workshops

Workshops

Workshop taart maken

Wat gaan we doen: we beginnen met het vullen van een biscuittaart van 20 cm doorsnede. Hiervoor gebruiken we botercrème en een laagje jam. Dan gaan we de taart bekleden met een kleur naar keuze. We versieren de taart met uitgestoken bloemetjes, vlindertjes, rondjes, blaadjes of een eenvoudige afbeelding. Heb je van tevoren al leuke ideeën, geef ze dan alvast aan ons door. Aan het einde van de workshop neem je een vrolijke taart voor ca. 8 à 12 personen naar huis! De taart kun je als je dat wilt prima invriezen. Natuurlijk kun je de taart ook lekker opeten met familie en vrienden. Ze zullen versteld staan van het ontwerp en de smaak!

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Het minimale aantal personen per groep is 6.

Kosten workshop taart maken:

  • 6-10 personen: € 32,- per persoon.
  • 10+ personen: € 30,- per persoon

Bij deze workshop zitten alle ingrediënten, een hapje, drankje, onderplaat voor de taart en taartdoos natuurlijk inbegrepen.

 Workshop cupcakes maken

Tijdens de workshop cupcakes maken krijg je 9 cupcakes die je kunt decoreren met fondant. Allemaal in dezelfde stijl of juist 9 verschillende. Je leert hoe je de cupcakes bekleedt en je kunt diverse decoratietechnieken uitproberen. Aan het einde van de workshop neem je je eigen cupcakes in een gebaksdoos mee naar huis. De cupcakes kunnen prima ingevroren worden.

De workshop duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Het minimale aantal personen per groep is 6.

Kosten workshop cupcakes maken:

  • 6-10 personen: € 27,- per persoon
  • 10+ personen: € 25,- per persoon

Wil je leren hoe je de cupcakes zelf lekker kunt bakken? Dan kan ook. Dan duurt de workshop een uurtje langer. Er wordt dan €1,50 p.p extra in rekening gebracht.

Beleef het feest
Brouwerstraat 5
5975 XD Sevenum

E info@beleefhetfeest.nl
T 06-15417934